Masterreeks integraal verzuimmanagement voor de startende bedrijfsarts
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Masterreeks integraal verzuimmanagement voor de startende bedrijfsarts

View Calendar
12-05-2021 10:03 - 07-12-2023 10:03

De bedrijfsarts speelt een sleutelrol in de beheersing van verzuim. Een organisatieadviseur die vanuit zijn medische én organisatiekundige specialiteit de klant, gevraagd en ongevraagd, effectief ondersteunt en adviseert op het gebied van verzuimbeheersing- en reductie. Tijdens deze interactieve, online Masterreeks stellen we u in staat uzelf toe te rusten om succesvol invulling te geven aan deze rol als bedrijfsarts.

Doelgroep
Deze masterreeks is speciaal ontwikkeld voor de startende bedrijfsarts.

Onze aanpak
Waldo Falke nodigt u van harte uit in zijn virtual classroom. Door gebruik van de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten, kennis van het vakgebied en zijn jarenlange ervaring bent u na de masterclass geïnspireerd om te acteren als organisatie adviseur.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…