Masterclass Veiligheid en Gedrag (2 dagen)
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Masterclass Veiligheid en Gedrag (2 dagen)

View Calendar
01-08-2018 Gehele dag

Als er morgen een ongeval plaatsvindt in jouw organisatie; waar zou dat zijn? En heel eerlijk gezegd; wie zou het overkomen? Stel dat je deze vraag in je MT zou stellen; wat zou dan het antwoord zijn? Veiligheid heeft niet alleen te maken met technische of organisatorische aspecten. maar zeker ook met gedrag.

De masterclass geeft jou antwoord op de vraag hoe jij veilig gedrag kunt begrijpen en beïnvloeden. Daarnaast leer je tijdens de masterclass op een praktische en inspirerende manier hoe jij veilig gedrag kunt managen en hoe jij een veilige cultuur binnen jouw organisatie tot stand kunt brengen.

Veiligheidscultuur

De masterclass is gefocust op een duurzame gedragsbeïnvloeding in het kader van veiligheid. In de praktijk zien we dat een veilige omgeving zeker effect heeft op veiligheid, echter komen er nog steeds ongevallen voor. Dit heeft te maken met het gedrag van de medewerker. De hamvraag is hoe jij dit gedrag en daarmee de cultuur binnen een organisatie kunt beïnvloeden.

Trainers

De inspirerende masterclass wordt verzorgd door Jolan Schreuder, consultant en trainer Falke & Verbaan.

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…