Masterclass Privacy Proof: Aan de slag met de AVG
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Masterclass Privacy Proof: Aan de slag met de AVG

View Calendar
01-08-2018 Gehele dag

25 mei 2018 jl. heeft de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de Wet bescherming persoonsgegevens vervangen. De privacy rechten van consumenten, werknemers, burgers en patiënten zijn verder uitgebreid. Met hoge boetes dwingt de AVG u tot nauwkeurige naleving van de nieuwe regels.  

Uw resultaat

  • U bent bekend met de belangrijkste begrippen en concepten uit de AVG;
  • U weet welke rol de Autoriteit Persoonsgegevens inneemt en kan dit vertalen naar uw eigen organisatie;
  • U bent op de hoogte welke gevolgen de AVG heeft voor het HR proces binnen uw organisatie;
  • U bent bekend met het begrip datalek en adviseert uw organisatie hierover;
  • U weet wat het doel is van de PIA en of dit voor uw organisatie van toepassing is;
  • U bent op de hoogte welke gevolgen de AVG heeft voor het verzuimproces

Onze aanpak

De masterclass is zo ingericht dat u in een korte tijd de juiste kennis op het gebied van de AVG ontvangt. U wordt door twee ervaren vakdocenten meegenomen naar de gevolgen die de AVG heeft voor de dataverwerking binnen uw organisatie. De docenten staan stil bij de gevolgen voor onder andere Human Resources en het verzuimproces. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en interactieve werkvormen wordt er continu een verbinding gelegd naar uw eigen organisatie en werkomgeving.

Vindt u na het lezen van het programma een bepaald dagdeel meer aansluiten? Het is mogelijk om het ochtend- of middagprogramma los te volgen. Dit kunt u aangeven in het opmerkingenveld in het inschrijfformulier.

Na de masterclass

Wij raden als vervolg op deze masterclass de volgende interessante opleidingen en/of trainingen als verdieping aan:

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk