Masterclass kanker en werk voor de HR professional
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Masterclass kanker en werk voor de HR professional

View Calendar
14-04-2020 09:30 - 16:30
BCN Utrecht (Rijnsweerd)
Address: Daltonlaan 100, Utrecht, Nederland

Zodra het woord kanker valt, lijkt het of alles stopt. Thuis en op het werk. Maar gelukkig betekent kanker niet altijd dat werknemers langdurig thuis komen te zitten. Maar hoe ga je daar mee om? Deze Masterclass geeft je inzicht in de begeleiding van medewerkers met kanker. 

Doelgroep
Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor HR Professionals.

Onze aanpak
Tijdens deze interactieve masterclass gaat de docente in op de verschillende factoren die een rol spelen bij kanker & werk per ziektefasen. We staan stil bij de waarde van de inzet van de HR Professional als adviseur vanaf het moment dat een medewerker moet vertellen dat hij/zij kanker heeft. Wat kan je rol zijn in het meedenken over inzetbaarheid gedurende behandelingen? Hoe adviseer je de leidinggevende en de medewerker en hoe werk je samen met de bedrijfsarts of andere professionals?

Aan de hand van eigen of ingebrachte casussen bepreekt de docente en een ervaringsdeskundige de verschillende vormen van begeleiding, rollen, inzetbaarheid en de gewenste rol van jou als HR Professional.

Care in Company
Deze masterclass wordt verzorgd door Care In Company.
Care in Company is gespecialiseerd in het begeleiden van organisatie op het gebied van werk en kanker. Zij is opgericht in 2005 als onderdeel van Stichting Care for cancer. Deze Stichting had als doel het welzijn van mensen met kanker te vergroten.

Ook interessant
Naast deze Masterclass biedt de Academie nog meer interessante opleidingen, trainingen en workshops aan;
- Masterclass gedragsmatige visie op verzuim en de adviesrol van HR
- Masterclass re-integratiekunde; de theorie en de praktijk
- Training verzuimcijfers anders analyseren
- Workshop aan de slag met duurzame inzetbaarheid
- Post HBO Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid
- Collegereeks Strategisch Adviseur Sociale Zekerheid

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…