Masterclass kanker en werk
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Masterclass kanker en werk

View Calendar
14-04-2020 09:30 - 16:30
BCN Utrecht (Rijnsweerd)
Address: Daltonlaan 100, Utrecht, Nederland

Zodra het woord kanker valt, lijkt het of alles stopt. Thuis en op het werk. Maar gelukkig betekent kanker niet altijd dat werknemers langdurig thuis komen te zitten. Maar hoe ga je daar mee om? Deze Masterclass geeft je inzicht in de begeleiding van medewerkers met kanker. 

Doelgroep
Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor diegene die in het werk te maken krijgen met medewerkers met kanker.

Onze aanpak
Tijdens deze interactieve masterclass gaat de docente in op de verschillende factoren die een rol spelen bij kanker & werk per ziektefasen. We staan stil bij de waarde van de inzet van de leidinggevende en (HR) Professional als adviseur vanaf het moment dat een medewerker moet vertellen dat hij/zij kanker heeft. Wat kan je rol zijn in het meedenken over inzetbaarheid gedurende behandelingen? Hoe adviseer je de betrokken partijen en de medewerker en hoe werk je samen met de bedrijfsarts of andere professionals?

Aan de hand van eigen of ingebrachte casussen bepreekt de docente en een ervaringsdeskundige de verschillende vormen van begeleiding, rollen, inzetbaarheid en jouw gewenste als professional.

Care in Company
Deze masterclass wordt verzorgd door Care In Company.
Care in Company is gespecialiseerd in het begeleiden van organisatie op het gebied van werk en kanker. Zij is opgericht in 2005 als onderdeel van Stichting Care for cancer. Deze Stichting had als doel het welzijn van mensen met kanker te vergroten.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…