Masterclass belastbaarheid en re-integratie: uitleg FML voor bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Masterclass belastbaarheid en re-integratie: uitleg FML voor bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen

View Calendar
01-05-2021 14:27 - 30-06-2021 14:27

Hoe kun je de FML als bedrijfsarts toepassen? Met welke punten en toelichtingen infomeer je de Arbeidsdeskundige goed om een passend re-integratietraject in te zetten? Hoe informeer je werkgever en werknemer over de mogelijkheden en bied je perspectief op passend werk? Hoe voorkom je (zeker vanaf 1-9-21) verrassingen bij de WIA-aanvraag?

Kathelijne Rammeloo is 20 jaar verzekeringsarts van UWV geweest, en docent FML / CBBS. Zij is vaste docent bij de beroepsopleiding voor verzekerings- en bedrijfsartsen aan de NSPOH en SGBO. Daarnaast werkt zij als expertise verzekeringsarts bij Wpex.

Voor Falke en Verbaan verzorgt zij onderwijs aan bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen, gericht op de correcte en praktische toepassing van het FML.
Haar motto: “Met kennis van het FML ontstaat een gemeenschappelijke, doelgerichte taal tussen bedrijfsarts en arbeidsdeskundige, die ook rekening houdt met de interpretatie door UWV. Verrijkt met je eigen toelichtingen, vormt het FML een communicatie-instrument waarmee je in de praktijk goed kunt (samen)werken”

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…