Online lunchbreak sessie verzuimcijfers anders analyseren
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online lunchbreak sessie verzuimcijfers anders analyseren

View Calendar
27-05-2021 11:56 - 30-05-2024 11:56

Als professional in de Human Resources, sociale zekerheid of als leidinggevende heeft u een belangrijke taak binnen de verzuimbeheersing. De verzuimcijfers van uw afdeling of organisatie geven u veel informatie over het verzuimgedrag en vormen een belangrijke input voor de preventie en reductie van verzuim. Als u weet hoe u deze cijfers kunt analyseren en interpreteren.

Tijdens deze gratis, online lunchbreak sessie neemt Albertine Vermeer u mee door de eerste stappen in het interpreteren van verzuimcijfers. Naar welke cijfers moet u kijken en hoe dragen deze bij aan de preventie en reductie van verzuim?

De online lunchbreak sessie is een introductie op de training verzuimcijfers anders analyseren. Mocht u na de lunchbreak sessie nog verdere verdieping wensen, dan nodigen wij u van harte uit de training bij te wonen.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…