Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) – Informatiebijeenkomst
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) – Informatiebijeenkomst

View Calendar

Overweegt u om deel te nemen aan de opleiding Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) maar wilt u meer informatie?
Tijdens deze informatiebijeenkomst geven wij u een duidelijk beeld van de inhoud van deze opleiding, de doelstellingen, de resultaten, de studiebelasting, de begeleiding en de bijbehorende registratie. En geven wij graag antwoord op uw vragen.

De opleiding Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid vindt twee maal per jaar plaats. Meer achtergrondinformatie vindt u hier.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk