HR TRIBE : Inspiratie netwerk voor HR Managers en Adviseurs in de Zorg
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

HR TRIBE : Inspiratie netwerk voor HR Managers en Adviseurs in de Zorg

View Calendar
01-08-2018 Gehele dag

Als intern adviseur, kan het verfrissend werken om geregeld uit de eigen werkcontext te stappen om inspiratie op te doen. Er is echter altijd wel een excuus om juist niet voor de eigen ontwikkeling te kiezen. De agenda laat het niet toe, het project heeft een deadline, vragen uit de lijn, organisatie veranderingen etc.. De dagelijkse praktijk van een HR(D) adviseur kan weerbarstig zijn en vraagt om wendbaarheid, de eigen behoeften wordt hierbij veelal op een zijspoor gezet. Wij willen u helpen, de Falke & Verbaan Academie start met het faciliteren van HR(D) Businesspartners door inspiratie netwerkgroepen te creëren wij noemen deze ‘HR(D) Tribes'. Vakgenoten uit de eigen branche helpen elkaar om van probleem tot oplossing te komen, gastcolleges zorgen voor een inspiratie boost, leren in kleine groepen en individuele mentoring.

Bekijk de brochure aan voor een uitgebreide toelichting en overzicht van het programma en de data. Heeft u nog vragen neem dan contact op met de Falke & Verbaan Academie via 035 6997100.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk