Online workshop gespreksvaardigheden
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online workshop gespreksvaardigheden

View Calendar
16-04-2020 13:24 - 13:24

Het doel van deze workshop is om de vaardigheden om effectief met medewerkers en collega’s in gesprek te gaan verder te ontwikkelen en te verbeteren. De regiefunctie van u als leidinggevende en het bespreken en aanspreken op (ongewenst) gedrag staat tijdens de workshop centraal. Vanuit de filosofie ‘gedrag stuurt gedrag’ zal de trainer gedurende de hele workshop stil staan bij, en reflecteren op, het eigen gedrag van de deelnemers en hoe dit van invloed is op het gedrag van de gesprekspartner.

Doelgroep
Deze workshop is uitermate geschikt voor een ieder die als leidinggevende met de gedragsmatige visie werkt.

Onze online aanpak
Onze vakdocenten zijn getraind in online didactische vaardigheden. Zij zijn met hun kennis en kunde in staat om u mee te nemen in de te behandelen lesstof. U wordt uitgedaagd om op een interactieve manier mee te denken en te discussiëren over vraagstelling, dilemma’s en casuïstiek.

De online training wordt aangeboden als ontwikkelpakket. Hierdoor heeft u voor, tijdens en na de training toegang tot onze unieke online leeromgeving. Deze online leeromgeving bestaat uit verschillende activiteiten zoals een virtual classroom, praktische opdrachten, coaching, video's,  kennisvragen, hand-outs en interessante links.

Afhankelijk van uw pakketkeuze ontvangt u drie of zes maanden toegang tot deze verschillende activiteiten. Download de brochure of klik hier voor meer informatie.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk