Gastcollege Margriet Sitskoorn: De beste versie van jezelf (‘Zelfregie’)
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Gastcollege Margriet Sitskoorn: De beste versie van jezelf (‘Zelfregie’)

View Calendar

Als geen ander weet Margriet Sitskoorn aanschouwelijk te maken hoe omgeving en gedrag invloed uitoefenen op onze hersenen. Zij laat je op een goed toepasbare manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen door je brein te ontwikkelen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld. 

In die wereld heb je nieuwe vaardigheden nodig om je doelen te behalen. Wil jij in onze hedendaagse, snel veranderende wereld op lange termijn succesvol zijn? Dan heb je je brein nodig. Tijdens het gastcollege krijg je handige tips aangereikt hoe je zelf meer grip op jouw leven krijgt of hoe je medewerkers daarbij kunt faciliteren.  Of dat nu is omdat een burn-out op de loer ligt, je grip wilt houden op werk-prive balans, promoties steeds aan je neus voorbij gaan of omdat je eindelijk eens je goede voornemens wilt volhouden en je doelen wilt bereiken!

Het gastcollege ligt in lijn met het door Falke & Verbaan ontwikkelde Gedragsmodel 3.0.  Dit model gaat ervan uit gaat dat de medewerker steeds meer zelf in regie komt. Een trend die al in veel organisatie is ingezet doormiddel van empowerment en zelforganisatie. De medewerker komt veel meer centraal te staan als het gaat om kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheden in het kader van directe- en duurzame inzetbaarheid en leren en ontwikkelen.

Margriet Sitskoorn is breindeskundige, neuropsycholoog en als hoogleraar klinische neuropsychologie verbonden aan de universiteit van Tilburg. Teven is zij directeur van het NeuroCognitief Centrum Nederland (NCCN).

Voor meer informatie bekijk de video: Haal het beste uit jezelf

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk