FML en Inzetbaarheidsprofiel in de praktijk
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

FML en Inzetbaarheidsprofiel in de praktijk

Back
31-03-2021 10:12 - 01-01-2024 10:12
BCN Utrecht (Rijnsweerd)
Address: Daltonlaan 100, Utrecht, Nederland

Sinds april 2014 is er een nieuw instrument om functionele mogelijkheden beperkingen van (zieke) werknemers te duiden: het Inzetbaarheidsprofiel (IZL). De uitgangspunten en definities van IZL zijn gebaseerd op de systematiek van de Functionele Mogelijkhedenlijst van UWV. 

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor HR, verzuim- en re-integratieprofessionals. U bent op zoek naar een training waarin de toepasbaarheid en definities van belastbaarheid-beoordelingsinstrumenten (FML en IZL) aan bod komen. Waarbij u leert waar u op moet letten bij de re-integratie in 1e of 2e spoor, en bij het indienen van een WIA-aanvraag of herbeoordeling.

Aanpak

Docente Kathelijne Rammeloo, verzekeringsarts, sinds 2020 hoofd afdeling verzekeringsgeneeskunde bij expertisebureau WPEX, neemt u tijdens deze training op interactieve wijze mee door de uitgangspunten en toepasbaarheid van de FML en IZL. Door haar jarenlange ervaring als WIA-en RIV-beoordelaar bij het UWV, kan zij u inzicht en praktische adviezen verschaffen. U gaat naar huis met tips waar u in de praktijk wat aan heeft.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…