Training Effectieve Gespreksvaardigheden
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Training Effectieve Gespreksvaardigheden

28-09-2020 06:59 - 07:59
Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

Training Effectieve Gespreksvaardigheden – verdiepingstraining (1 dag)

Deze eendaagse training Effectieve Gespreksvaardigheden is een verdieping op de Basistraining verzuim en gedrag. In deze training verbetert u aan de hand van persoonlijke doelen en ingebrachte casuïstiek de interactie en communicatie met uw medewerkers. U leert om op een warm maar zakelijke manier het gesprek aan te gaan, de regie te nemen én te houden over ongewenst (verzuim)gedrag binnen uw afdeling of organisatie.

 

Opzet van de training

Tijdens deze training gaat u de geleerde theorie ook zelf toepassen door middel van rollenspelen en praktijkoefeningen. Hierdoor krijgt u een mooie trainingservaring, die blijvend invloed heeft op uw gespreksvaardigheden.

 

Resultaten
Na deze training:

  • bent u zich bewust van uw eigen communicatiestijl en mogelijke verbeterpunten;
  • weet u hoe u de regie kunt nemen en houden over ongewenst (verzuim)gedrag;
  • kunt u grenzen stellen en anderen effectief aanspreken op deze grenzen;
  • voelt u zich zekerder en boekt u meer resultaat bij het voeren van gesprekken;
  • heeft u persoonlijke doelstellingen geformuleerd voor de interactie met anderen.

 

Is deze training iets voor u?
Deze training is bedoeld voor leidinggevenden en adviseurs met basiskennis van de gedragsmatige visie van Falke & Verbaan.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…