Falke & Verbaan Congres; Het fenomeen People Analytics
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Falke & Verbaan Congres; Het fenomeen People Analytics

Back
02-04-2020 12:02 - 12:02
Landgoederij Bunnik
Address: Camminghalaan 30, 3981 GH Bunnik

‘Sturen op People Analytics of Human Capital?’

Hoe creëer je succes?

People Analytics verbindt op praktische wijze (organisatie)data. Door organisaties wordt het verzamelen en verbinden van data als de toekomst gezien.

Maar wat betekent dit bijvoorbeeld voor het verzuim-management in uw organisatie, de Arbodienstverlening, HR of wellicht uw eigen duurzame inzetbaarheid?

Tijdens ons congres dagen drie enthousiaste sprekers u uit om na te denken over en antwoord te vinden op vragen als ‘Worden de beloftes van big data analyses wel waargemaakt?’, ‘Zorgt People Analytics niet voor nog meer AVG knelpunten?’ en ‘Zijn er ook gevaren verbonden aan het sturen middels data?’

Sprekers
Sjoerd van den Heuvel  |
International Keynote speaker on People Analytics

Peter Olsthoorn  |
Journalist en wetenschappelijk onderzoeker

Natalie van Hooff |
Keynote speaker on People Analytics en Ethics

Dagvoorzitter

Tom van ´t Hek  |
Voormalig tophockeyer en radiopresentator

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…