Collegereeks de bedrijfsarts 2021
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Collegereeks de bedrijfsarts 2021

View Calendar
03-02-2021 13:42 - 14-05-2021 13:42

Een goede werkgever investeert graag in de gezondheid van haar werknemers en maakt daarbij gebruik van de bedrijfsarts als adviseur. De bedrijfsarts levert door zijn adviezen een succesvolle bijdrage aan de beheersing en reductie van verzuim bij de werkgever.

Onze aanpak
Tijdens de collegereeks voor bedrijfsartsen staan verschillende interessante sprekers stil bij uiteenlopende thema's. Op basis van wetenschappelijke kennis en ervaring worden thema's als positieve gezondheid, integratieve gedragsmodel en authentiek leiderschap toegelicht. De collegereeks bestaat uit 8 dagdelen van drie uur is voor 24 punten geaccrediteerd bij het accreditatiebureau sociale geneeskunde.

De collegereeks is in zijn geheel te volgen of als losse colleges. Tijdens het inschrijfproces kunt u bij het veld 'opmerkingen' aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…