Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) – Post HBO opleiding
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) – Post HBO opleiding

View Calendar

De Post HBO Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) leidt u op tot solide organisatieadviseur op het gebied van sociale zekerheid, inzetbaarheid en re-integratievraagstukken. De Post HBO BASZ benadert de thematiek vanuit de bedrijfskunde, waarin de integrale benadering van bedrijfsvoering de essentie is. 

De Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) draagt bij aan de verdere professionalisering van inzetbaarheid binnen organisaties in de breedste zin van het woord. De Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ)  is zelfsturend en bedrijfskundig onderlegd. Door de brede kennis van de Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) op het gebied van re-integratie, inzetbaarheid en sociale zekerheid, is de Bedrijfskundig Adviseur een serieuze gesprekspartner. Tot de taken van de BASZ behoren onder andere het monitoren, onderzoeken en beoordelen van (organisatie brede) inzetbaarheidsvraagstukken en het (on)gevraagd adviseren van directie op dit gebied. Het werkveld is dynamisch, waardoor continue nascholing en het volgen van actuele ontwikkelingen een constant proces zijn. Uitgangspunt is daarom dat de BASZ gericht is op permanente verbetering en adequate aanpassing van het eigen functioneren. Het beroep van BASZ vraagt om een ontwikkelingsgerichte professionele attitude (leven lang leren).

Iets voor u?
U bent een arbo,- verzuim- of re-integratieprofessional met HBO+ werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring. U merkt dat u de inzetbaarheidsproblematiek binnen uw organisatie strategisch wilt benaderen. Daarnaast zoekt u naar verdieping van uw kennis en handvatten om uw directie goed te kunnen adviseren.

Wilt u weten of deze Post HBO opleiding bij uw ambities past of bent u benieuwd of u aan het gewenste kennisniveau voldoet? Vraag dan een oriëntatie gesprek aan bij Falke & Verbaan.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…