Basistraining Verzuim & Gedrag
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Basistraining Verzuim & Gedrag

18-11-2019 14:08 - 15:08

Basistraining Verzuim & Gedrag

Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

Minder verzuim door gedragsverandering

In de visie van Falke & Verbaan is verzuim sterk gerelateerd aan keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voortkomt. In deze praktijkgerichte basistraining leert u als leidinggevende hoe u verzuimgedrag kunt beïnvloeden door medewerkers aan te spreken op mogelijkheden en verantwoordelijkheden.

 

Achtergrond
Als leidinggevende kunt u zich machteloos voelen als het gaat om het verzuimgedrag van uw medewerkers. Mensen aanspreken op hun gedrag is tenslotte lastig. Toch is dat enorm belangrijk. De manier waarop individuen zich binnen de organisatie gedragen, heeft invloed op de inzetbaarheid en productiviteit van alle medewerkers en daarmee op het resultaat van de organisatie.

 

Wat is de basistraining Verzuim & gedrag?
In de visie van Falke en Verbaan is verzuim sterk gerelateerd aan keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voortkomt. De eendaagse basistraining Verzuim & gedrag laat zien hoe u dit gedrag positief kunt beïnvloeden. Het doel is om u een gedegen fundament te bieden voor een succesvolle langetermijn aanpak van kort en lang verzuim binnen uw afdeling/organisatie. De training vormt tevens de basis voor diverse relevante trainingen van Falke en Verbaan.

 

Resultaten van de basistraining Verzuim & gedrag
Na deze training:

  • bent u zich bewust van de visie ‘verzuim = gedrag’ en de daaruit voortkomende kansen om zowel kort als lang verzuim aan te pakken;
  • heeft u inzicht in de manier waarop u verzuimgedrag kunt beïnvloeden;
  • heeft u de positie en rol van alle betrokkenen (medewerker, leidinggevenden, bedrijfsarts, P&O) helder en heeft u handvaten om de onderlinge communicatie te verbeteren;
  • heeft u kennisgemaakt en kort geoefend met gespreksvaardigheden voor diverse verzuimgerelateerde gesprekken.

Is deze verzuimtraining iets voor u?

Deze training Verzuim & gedrag biedt leidinggevenden (en HR-adviseurs) binnen het midden- en grootbedrijf een solide basis voor gedragsverandering en verzuimreductie binnen de eigen afdeling/organisatie.

 

Prijs
Deze eendaagse instapcursus biedt een solide basis voor een groot aantal van onze opleidingen en trainingen. Wij bieden de training aan voor 495 euro.

Deze training is ook als incompany (minimaal 5 deelnemers, evt. op uw eigen locatie) te verzorgen.

 

Na deze training Verzuim & gedrag
De training Verzuim & gedrag is een goede opstap voor diverse trainingen rond verzuim en re-integratie, zoals:

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk