Aan de slag met Strategische Personeelsplanning
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Aan de slag met Strategische Personeelsplanning

View Calendar
01-08-2018 Gehele dag

Door reorganisaties, strategische koerswijzigingen en het aanbod van nieuwe diensten zijn organisaties volop in beweging. Niet voor niets staat strategische personeelsplanning (SPP) bij veel organisaties hoog op de agenda. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie en uw medewerkers effectief zijn afgestemd op alle veranderingen die er zijn of komen gaan? 

De markt verandert en het werk verandert. Daarom is het juist nu belangrijk om in beeld te hebben of uw organisatie de ambities (nu en in de toekomst) waar kan maken met de huidige medewerkers. Beschikt uw organisatie over het juiste aantal medewerkers met de gewenste kennis, vaardigheden en gedrag? En welke medewerkers ontbreken of worden wellicht overbodig?

Uw resultaat

Na afronding van deze training heeft u;

  • Een nieuwe kijk en aanpak van Strategische Personeelsplanning (SPP) binnen de eigen organisatie;
  • Inspiratie opgedaan uit de praktijkvoorbeelden;
  • Tool en handvatten hoe u Strategische PersoneelsPlanning aanpakt;
  • Een concreet actieplan voor de eigen organisatie.

Onze aanpak

Deze training wordt verzorgd door twee ervaren trainers van RvdB, het HR bureau van Nederland. Op interactieve wijze nemen de trainers u mee door interessante thema's, doet u inspiratie op door de actuele praktijkvoorbeelden en sluit u de training af met een eigen, concreet actieplan. Terug in uw eigen organisatie kunt u direct aan de slag!

Na de training

Wij raden als vervolg op deze training de volgende interessante opleidingen en/of training als verdieping aan:

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk