Training van werkstress naar werkplezier voor medewerkers
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Training van werkstress naar werkplezier voor medewerkers

05-06-2018 09:30 - 26-06-2018 16:30

Een derde van het verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. De gevolgen hiervan worden vaak te laat herkend en erkend. Stress op het werk kan letterlijk op je zenuwen werken. Je kan ervan wakker liggen en het kan bijdragen aan gezondheidsproblemen.

Uw resultaat

  • U bent op de hoogte hoe werkstress ontstaat;
  • U weet welke energievreters- en gevers voor u van toepassing zijn;
  • U weet hoe uw brein reageert op werkstress en welke relatie dit heeft tot uw gedrag;
  • U weet welke stadia binnen het ACCESSH model u moet doorlopen om te komen tot een prettige balans tussen werkstress- en plezier;
  • U zet vaardigheden in om te komen tot de gewenste gedragsverandering om de risico’s op stress te beheersen. U weet welke rol uw sociale omgeving heeft op de ervaring van (werk)stress en welke invloed deze heeft op uw keuzes;
  • U reflecteert bewust continue op uw energielevel, waardoor u snel anticipeert op signalen van stress.

Tijdens de tweedaagse training van werkstress naar werkplezier staan we stil bij de werking van jouw brein, de samenhang tussen gebeurtenissen en jouw gedrag en hoe je jouw stress de baas kan blijven door proactief op stresssignalen te anticiperen.

Onze aanpak

Onder leiding van onze docent gaat uw samen met met uw mededeelnemers op zoek naar de manier op grip te krijgen op uw werkstress. Tijdens de training creëren wij bewustwording op uw eigen energielevel, waardoor u na de training een betere balans tussen werkstress- en plezier vindt.

Interactieve werkvormen worden afgewisseld met theoretische kennis. De docent daagt u en uw mededeelnemers constant uit om een actieve bijdrage aan de training te geven. Hierbij staan uw eigen praktijkvoorbeelden centraal.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk