Ontwikkelpakketten

De Academie biedt de online trainingen aan via onze unieke ontwikkelpakketten. Deze ontwikkelpakketten geven u de mogelijkheid de online training via een virtual classroom te volgen en kracht bij te zetten met verschillende opties binnen onze eigen online leeromgeving. Hierdoor bent u zelf in de regie van uw eigen persoonlijke ontwikkeling. De pakketten worden aangeboden in een basis,- plus- en premiumpakket.

De volgende onderdelen komt u in onze ontwikkelpakketten tegen, waarvan u onderaan deze pagina een visueel overzicht treft.

Virtual classroom
Onze virtual classroom is een digitale ruimte, waar u, uw mededeelnemers en de docent op eenvoudige wijze samenkomen. In deze digitale ruimte biedt de docent live de theorie van de onderwerpen aan en wisselt hij deze zoveel mogelijk met interactieve momenten. De virtual classroom is vanaf elke computer met internetverbinding bereikbaar. Hierdoor leert u plaats-onafhankelijk.

Online leeromgeving
Onze online leeromgeving biedt toegang tot uitgebreide mogelijkheden op het gebied van leren en persoonlijke groei. Het biedt u een bibliotheek met bijvoorbeeld (dit is per training afhankelijk) voorbereidingsopdrachten, video’s, kennisvragen, toetsen, hand-outs en interessante whitepapers en links. Uw groei stopt daarmee niet na de training!

Online coach
Vaak loopt u in de dagelijkse praktijk tegen allerlei zaken aan. Dit kan gaan om het voorbereiden van een frequent verzuimgesprek tot het bepalen van een strategie op een verzuimdossier, het stellen van een goede hulpvraag aan de bedrijfsarts, het opstellen van een plan om verzuim te reduceren etc. Onze online coach ondersteunt u gedurende een sessie persoonlijk bij uw organisatie-specifieke casus of hulpvraag.

Verdiepingstrainingen
Na het volgen van de training is het mogelijk om uw kennis via een verdiepingstraining verder te ontwikkelen. Deze trainingen behandelen gerelateerde onderwerpen en worden in korte sessies van maximaal twee uur via onze virtual classroom aangeboden.

Maatwerk
Al onze ontwikkelpakketten zijn ook op maat voor uw organisatie te maken. U leert dan samen met uw mede-collega’s, waarbij de online leeromgeving, en daarmee de aanhangende informatie, opdrachten en casuïstiek, voor uw organisatie op maat is gemaakt.

Dit zeggen onze klanten
De mooie online leeromgeving gaf een helder overzicht van alle activiteiten die bij mijn training hoorde. Doordat ik had gekozen voor het premium pakket, kon ik na de training in eigen tijd alle video’s en links nogmaals rustig doornemen. Wat een uitkomst!
Annemarie van der Velden | HR Manager

De online training was verrassend interactief. Ook de toegewezen coach ervoer ik als zeer prettig. Door met elkaar een lastige casus te bespreken, kon ik weer verder met de uitkomst.
Maarten Dulkes | Manager Logistiek