Maatwerk
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Maatwerk

Onze aanpak is uniek, net als uw organisatie. U begrijpt wat de collega’s binnen uw organisatie helpt om verder te groeien en geïnspireerd te raken. De ambitie en wensen van uw organisatie spelen een rode draad in de ontwikkeling van de benodigde kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Daarvoor volstaat soms geen standaard opleidingsoplossing. Dit is de reden dat wij in onze maatwerkopleidingen de leerdoelen- en wensen van uw organisatie centraal stellen. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan wij na welk leertraject het beste aansluit bij uw vraagstuk en werken wij deze verder uit. Het ontwikkelde maatwerktraject starten wij op een door u gekozen locatie en dag. Met al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van opleiden en ontwikkelen weten wij wat de markt van ons verlangt. Vakdocenten, interessante casuïstiek en op de praktijk gerichte leerprogramma’s. Daarnaast bieden onze online leermodules de mogelijkheid om thuis of op de eigen werkplek verder te leren wat zorgt voor een maximaal leerrendement. Door deze punten te combineren met de opleidingswensen van uw organisatie, ontstaat een kwalitatief maatwerkprogramma. Welkom bij de Academie.

De Academie maakt onderdeel uit van Falke & Verbaan. Falke & Verbaan, opgericht in 1992, is een onafhankelijk toonaangevend HRM- organisatieadviesbureau. Zij zijn specialist in het realiseren van cultuur- en gedragsverandering binnen organisaties; van oorsprong ontstaan uit succesvolle verzuimmanagementprogramma’s. Het doel bij hun activiteiten is het optimaliseren van de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers. Zij adviseren op strategisch, tactisch en operationeel niveau vanuit een duidelijke invalshoek: het gedrag van de mens staat centraal.

block-Blended-Learning

Online leren

Ondanks de coronacrisis zijn wij er voor u. Om deze reden bieden we vanaf nu een deel van onze trainingen geheel online aan. Uiteraard wijken de online-trainingen inhoudelijk niet af ten opzichte van hetgeen u van ons gewend bent. De trainingen worden verdeeld over dagdelen zodat dit goed te combineren is met de overige ballen die u wellicht in de lucht moet houden.

Lees meer…

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.