Blended Learning
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Blended Learning

Gedragsverandering gaat niet van het ene op het andere moment: een leeromgeving, gelegenheid en tijd om te experimenteren is daarvoor nodig. Falke & Verbaan gebruikt een blended vorm van leren waarbij men klassikaal kan leren en achteraf op de werkplek en/of thuis online kan blijven oefenen. De online leeromgeving van de Falke & Verbaan academie bestaat uit een bibliotheek met kennisvragen, praktische opdrachten en videorollenspellen. Het leren online wordt gedaan aan de hand van dilemma’s, kennisvragen en het zelf oefenen van gesprekken. Deze blended vorm van leren verhoogt de leerimpact en zorgt voor borging in uw organisatie.

Bewezen didactisch model: afkijken, begrijpen, oefenen, reflecteren, delen

De videorollenspelen (Smart Video Role Play) welke gebruikt worden in het vaardigheden-gedeelte, zijn gebaseerd op de bevindingen van onder andere Kolb, Ericsson en vooral tienduizenden deelnemers, die al gebruik hebben gemaakt van de Tool welke nu ook voor klanten van Falke & Verbaan ingezet kan worden. Goed communiceren is een kwestie van oefenen. Iedere oefensituatie bestaat daarom uit een voorbereiding met voorbeeldoefeningen en theorie, een korte gesprekssituatie waarop de deelnemer reageert en een zelfbeoordeling. Dit laatste helpt om te reflecteren, waarna onbeperkt opnieuw kan worden opgenomen. Een succesvolle oefening wordt gedeeld met de coach of manager en eventueel met een collega of HR-adviseur voor feedback.

Meten wat belangrijk is

De online leeromgeving van Falke & Verbaan biedt de mogelijkheid om de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden en het kennisniveau van uw medewerkers te kwantificeren en inzichtelijk te maken door middel van uitgebreide managementrapportages. Hierdoor ontdekt u of de trainingen, die u in samenwerking met Falke & Verbaan geeft, een bijdrage leveren aan het beoogde resultaat.

‘Gratis miniconferentie’
Wilt u een indruk krijgen van de opzet, inhoud en mogelijkheden van blended learning bij Falke & Verbaan meldt u dan hier aan.

Aanmelden

blended-learning

 

Visie

Wij geloven in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij bouwen onze opleidingen daarom op vanuit het leven-lang-leren denken en leveren daarmee een bijdrage aan uw duurzame inzetbaarheid. Wij begrijpen dat u het beste leert door te doen en te ervaren. Het is daarom niet voor niets dat onze opleidingen aansluiten bij het 70:20:10 principe; leren door ervaring, leren door en met elkaar en leren door het aanbod van de Falke & Verbaan Academie.

block-visie
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.