academie-inspiratie
INSPIREER JEZELF & ANDEREN
INSPIREER JEZELF & ANDEREN

Uw Academie voor verzuimpreventie, duurzame inzetbaarheid en gedragsbeïnvloeding

Uw Academie voor verzuimpreventie, duurzame inzetbaarheid en gedragsbeïnvloeding

Falke & Verbaan Academie

De Academie, als onderdeel van Falke & Verbaan, biedt u kwalitatieve hoogwaardige opleidingen gerelateerd aan de thema’s duurzame inzetbaarheid, verzuim, privacyrichtlijnen en sociale bedrijfskunde. U kunt leren en ontwikkelen met behulp van ons aanbod als medewerker of leidinggevenden en ook als u werkzaam bent als  arboprofessional, verzuim- en re integratie specialist of HR adviseur. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij hoe wij u kunnen inspireren en uitdagen om het beste uit uzelf te halen. Wij bieden daarom niet alleen korte workshops en trainingen aan, maar ook masterclasses, langdurige opleidingen, team coaching, inspiratie netwerken, miniconferenties en debatavonden. Wij geloven in kwaliteit, actualiteit en persoonlijke aandacht. U en uw vraag staan bij ons centraal.
Welkom bij de Falke & Verbaan Academie. Maak hieronder uw keuze uit ons aanbod.
HR Tribe inspiratie netwerk
Als intern adviseur werkt het verfrissend om geregeld uit de eigen werkcontext te stappen om inspiratie op te doen. Door het creëren van unieke inspiratie netwerkgroepen , de zogenaamde HR Tribes, faciliteert de Falke & Verbaan Academie onze HR Businesspartners in hun eigen ontwikkeling.
Lees verder..
NIEUW
HR TRIBE INSPIRATIE NETWERK VOOR HR ADVISEURS
Leergang RSBA
De leergang Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA) leidt u op tot solide organisatieadviseur op het gebied van sociale zekerheid, inzetbaarheid en re-integratievraagstukken. De opleiding benadert de problematiek vanuit de bedrijfskunde, met veel aandacht voor het beïnvloeden van gedrag, intermenselijke communicatie en adviesvaardigheden.
Lees verder..
NIEUW
Leergang RSBA
Masterprogramma Verzuim en Gedrag
In de visie van Falke & Verbaan is verzuim sterk gerelateerd aan keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voortkomt. Tijdens deze tweedaagse, praktijkgerichte training combineren wij constant kennis en vaardigheden. Interessante theoretische modellen worden afgewisseld door rollenspellen en praktijkoefeningen, gelieerd aan de eigen werkomgeving.
Lees verder..
NIEUW
Masterprogramma Verzuim en Gedrag

Counter Academie

Jaren ervaring
Deelnemers per jaar
Online leermodules

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk
block-Blended-Learning

Blended Learning

De Falke & Verbaan Academie heeft voor u een digitale kennis en vaardigheden bibliotheek ontwikkeld rondom de thema’s duurzame inzetbaarheid, verzuimgedrag, wetgeving, privacy en gespreksvaardigheden. Doel is om een nieuwe dimensie te geven aan ons trainingsaanbod en u tijd en plaats onafhankelijk te kunnen laten leren. Op mijn academie staan uw eigen leermodules klaar ter voorbereiding op een klassikale training en u na afloop kunt u thuis op uw eigen werkplek verder leren.

Lees meer…

Visie

Wij geloven in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij bouwen onze opleidingen daarom op vanuit het leven-lang-leren denken en leveren daarmee een bijdrage aan uw duurzame inzetbaarheid. Wij begrijpen dat u het beste leert door te doen en te ervaren. Het is daarom niet voor niets dat onze opleidingen aansluiten bij het 70:20:10 principe; leren door ervaring, leren door en met elkaar en leren door het aanbod van de Falke & Verbaan Academie.

block-visie