23 September: workshop Arbodienstverlening van Reijer Pille

De wereld van arbodienstverlening gaat naar een volgende fase. Er is een nieuwe marktordening op komst en mogelijk na de verkiezingen ook wijzigingen in het stelsel. Waar moet u rekening mee houden? Het gevaar van vergelijkingswebsites en aanbestedingen, niet-transparante verdienmodellen, slimme arrangementen, co-financierings modellen, het privacy-spook?  Wat komt er na Eigen Regie? We zien 12-jaarsproposities, duurzame inzetbaarheid, preventie, participatie van chronisch zieken en arbeidsgehandicapten, een nieuwe generatie van verzuimsystemen en nog veel meer.

 

Steeds meer bedrijven willen een andere vorm van arbodienstverlening en hebben behoefte aan transparante informatie. Veel bedrijven hebben moeite met het kiezen van de arbodienstverlener die het beste bij hen past. In de praktijk komen wij -als consultant in arbodienstverlening- veel gevallen tegen, waarbij de arbodienstverlening niet aan de verwachtingen voldoet. Voor veel organisaties geldt dat het per 1 oktober van dit jaar weer mogelijk is om een nieuwe arbodienstverlener te kiezen. Zit u midden in het keuzeproces en kunt u wel wat hulp gebruiken? Middels een informatieve workshop helpen wij u de juiste keuze te maken.

 

Falke & Verbaan neemt u tijdens deze workshop ‘Eerste hulp bij arbodienstverlening’  mee in de life events van het 22-jarig bestaan van de sector van arbodienstverlening en blikt vooruit. Doe u voordeel met de kennis die Falke & Verbaan over deze bedrijfstak heeft. U krijgt een uniek kijkje in de markt en de mogelijkheden.

 

Achtergrond

Wat zijn de redenen dat organisaties geen juiste keuze maken?

  • nog niet alle bedrijven en instellingen weten hoe arbodienstverlening goed aansluit op de eigen behoeften;
  • bedrijven zijn eenzijdig gefocust op kosten, niet op effectiviteit en kwaliteit;
  • bedrijven hebben vaak geen goed beeld wat ‘Eigen Regie’ inhoudt, hoe dat vorm te geven en daarbij passende dienstverleners in te kopen;
  • bedrijven weten dat, als zij kiezen voor full service, onderliggende niet-transparante verdienmodellen van aanbieders hun parten kunnen spelen. De markt van aanbieders is nog steeds niet transparant genoeg. Vergelijkings- en bemiddelingswebsites zijn vaak niet onafhankelijk en vragen hoge provisies aan arbodienstverleners waardoor een niet wenselijke preselectie van aanbieders optreedt.

Wat is de workshop Eerste hulp bij arbodienstverlening?

Tijdens de workshop behandelen we bovenstaande thema’s en knelpunten. Diverse vormen van arbodienstverlening passeren de revue. We geven antwoorden op bovenstaande vraagstukken en gaan in op vragen en casuïstiek van deelnemers.

 

Resultaat

De workshop geeft u meer inzicht in de markt en hoe u een aanbesteding of selectie van passende aanbieders het beste kunt aanpakken.

 

Trainer

Deze workshop wordt verzorgd door Reijer Pille, directeur-eigenaar van Falke & Verbaan en ervaren trainer en consultant in de arbodienstverlening.